Notícies
02 de gener del 2015
L’alcalde d’Altafulla, satisfet del 2014
Fèlix Alonso manifesta que les valoracions ha de fer-les la ciutadania, que “al maig decidirà què vol per als propers quatre anys”
El 2014 ha posat ja el punt i final. Arrenca un nou any i, amb ell, és moment de valorar tot el que han donat de sí els darrers dotze mesos. De fet, això és el que molts polítics fan aquests dies. A nivell local, qui ha parlat ha estat l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso. El batlle, que ha passat pels micròfons d’Altafulla Ràdio, s’ha mostrat satisfet del 2014, “malgrat en algunes ocasions, des de l’Ajuntament segurament ens haurem equivocat i no haurem pres la decisió adequada”, ha dit.

Alonso ha explicat que la feina dels últims mesos “ha estat una continuació del que portava fent l’equip de govern”. L’alcalde, a més, ha afegit que “el millor és que la ciutadania faci les valoracions d’aquest 2014 que ha acabat, ja que al maig decidirà què vol per als propers quatre anys”.

De les fites assolides a nivell local aquest darrer any, Fèlix Alonso ha destacat, entre d’altres, la reordenació urbanística i el compliment de la llei a la zona de l’antic Complex Lúdic, les obres de la tercera fase de l’avinguda Marquès de Tamarit, la renuncia a la 2a concessió de l’aigua, la consulta que permetrà arranjar el carrer Martí d’Ardenya, la reinauguració de la piscina o l’aprovació de la instal•lació de gespa a l’estadi municipal.
L'alcalde Fèlix Alonso fa balanç del 2014.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat