Notícies
30 de desembre del 2014
Afectacions en el servei de recollida d’escombraries a Altafulla
El servei se suspendrà el proper 1 de gener, dia de Cap d’Any
La regidoria de Serveis de l’Ajuntament d’Altafulla, encapçalada per l’edil Francesc Farré, ha informat que el proper dia 1 de gener no hi haurà servei de recollida d’escombraries a Altafulla.

El servei fa, d’aquesta manera, la segona aturada programada del calendari d’aquestes festes, després que també se suspengués per Nadal. L’endemà de Cap d’Any, però, els camions de la brossa reprendran les tasques de forma habitual en el marc del reforç que el consistori ha cregut convenient de tirar endavant en aquestes dates.

Un reforç en el servei de recollida de la brossa que segueix la mateixa dinàmica que es va establir durant l’estiu, tenint en compte que aquest es tracta, també, d’un dels moments en què més s’incrementa l’afluència de veïns i visitants al municipi. La recollida durant aquest període està dedicant especial atenció als residus orgànics i al cartró.

De fet, el servei de recollida de la brossa ha patit millores a Altafulla els darrers mesos. Sota el lema “Amb Altafulla + neta = guanya tothom”, l’Ajuntament ha posat en marxa recentment un nou servei de deixalleria mòbil i un altre dedicat a la recollida de la poda i de les restes de jardineria. Dues novetats que s’afegeixen al servei de recollida selectiva i al de recollida de voluminosos. El calendari d’aquests serveis es pot consultar al lloc web de l’ajuntament.
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com