Notícies
30 de desembre del 2014
Afectacions en el servei de recollida d’escombraries a Altafulla
El servei se suspendrà el proper 1 de gener, dia de Cap d’Any
La regidoria de Serveis de l’Ajuntament d’Altafulla, encapçalada per l’edil Francesc Farré, ha informat que el proper dia 1 de gener no hi haurà servei de recollida d’escombraries a Altafulla.

El servei fa, d’aquesta manera, la segona aturada programada del calendari d’aquestes festes, després que també se suspengués per Nadal. L’endemà de Cap d’Any, però, els camions de la brossa reprendran les tasques de forma habitual en el marc del reforç que el consistori ha cregut convenient de tirar endavant en aquestes dates.

Un reforç en el servei de recollida de la brossa que segueix la mateixa dinàmica que es va establir durant l’estiu, tenint en compte que aquest es tracta, també, d’un dels moments en què més s’incrementa l’afluència de veïns i visitants al municipi. La recollida durant aquest període està dedicant especial atenció als residus orgànics i al cartró.

De fet, el servei de recollida de la brossa ha patit millores a Altafulla els darrers mesos. Sota el lema “Amb Altafulla + neta = guanya tothom”, l’Ajuntament ha posat en marxa recentment un nou servei de deixalleria mòbil i un altre dedicat a la recollida de la poda i de les restes de jardineria. Dues novetats que s’afegeixen al servei de recollida selectiva i al de recollida de voluminosos. El calendari d’aquests serveis es pot consultar al lloc web de l’ajuntament.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla