Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
29 de desembre del 2014
ERC d’Altafulla vota el seu cap de llista a les pròximes municipals aquest dimarts
El cap local republicà a la vila, Jordi Molinera, ha manifestat que “qui sigui d’esquerres, independentista i estimi Altafulla serà benvingut”
Després de diverses reunions i assemblees, l’Executiva d’ERC a Altafulla continua els tràmits per definir el “projecte d’esquerres i independentista” a les pròximes eleccions municipals. En aquest sentit, els militants de la formació local estan convocats aquest dimarts 30 de desembre per escollir cap de llista i marcar els eixos basics del programa electoral de la formació.

Aquesta assemblea tindrà lloc a les 19.00h. al Museu d’Altafulla, on els militants republicans podran votar entre les candidatures presentades per encapçalar la candidatura. Per tal d’optar a aquesta votació cal el suport de l’Executiva local o bé les firmes del 20% de la militància altafullenca d’ERC. De fet, qui ja ha assegurat que té aquests avals és l’actual primer Tinent d’Alcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, que ha passat pels micròfons d’Altafulla Ràdio.

Molinera ja va anunciar quan va ser escollit nou cap local republicà la voluntat de “crear un paraigua polític que pugui aplegar totes les sensibilitats d’esquerres, independentistes i altafullenques que existeixen al poble”. “Ens hem marcat un objectiu ambiciós i responsable: ser una opció guanyadora a les pròximes eleccions municipals. Per això ara cal ser generós i afavorir la incorporació de més gent al nostre projecte més enllà dels militants d’ERC”, deia Jordi Molinera.

Des d’ERC Altafulla s’ha afegit que “s’assumeix la responsabilitat de traslladar això al pròxim Govern municipal, que socialment pensi amb tots i totes les altafullenques i que nacionalment tingui clar que Altafulla ha d’estar per la independència del país”.

ERC ha convidat a l’assemblea d’aquest dimarts a tots els veïns i veïnes d’esquerres i independentistes que vulguin participar i formar part del que han qualificat de “nou projecte municipalista”.

En aquest sentit, Jordi Molinera ha dit, també, que “qui sigui d’esquerres, independentista i estimi Altafulla serà benvingut”.
Jordi Molinera assegura que ja té els avals.
Jordi Molinera ha parlat de
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla