Notícies
23 de desembre del 2014
Les regidories de Comerç, Benestar Social, i Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla impulsen un concert solidari
L’actuació, en la qual també hi col·labora ATECA, tindrà lloc el 28 de desembre a les 12:30h a càrrec de la Jove Orquestra Intercomarcal
Les regidories de Comerç, Benestar Social, i Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla sumaran esforços el proper 28 de desembre en un Concert Solidari a càrrec de la Jove Orquestra Intercomarcal. Ho faran de la mà de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA). De fet, i tal i com ha explicat el responsable de Comerç al municipi, Pere Gomés, sempre és l’entitat qui s’encarrega de programar el calendari d’activitats en aquestes dates nadalenques. En aquesta ocasió, però, la relació de l’edil amb la Directora Tècnica de la formació ha fet que la regidoria agafi el testimoni. L’actuació tindrà lloc a dos quarts d’1 del migdia al Casal La Violeta.

El mateix dia de la interpretació es recolliran aportacions econòmiques i joguines, que Caritas Altafulla gestionarà entre les famílies més necessitades de la vila. Ja durant la XVI edició de la Fira de Nadal d’aquest cap de setmana l’entitat va recollir joguines per tal que aquest Nadal cap infant es quedi sense regals. En aquest sentit, Pere Gomés ha recordat que “hi ha molta gent afectada per la crisi, i que entre tots hem de tirar endavant en aquests moments tan complicats”.

La Jove Orquestra Intercomarcal és una orquestra formada el passat 2010 per iniciativa dels propis músics que l’integren. Està composta només per joves, tot i que d’un nivell alt, semiprofessional, sent tots els seus components estudiants dels graus professional i superior.
Aquests músics són majoritàriament de les nostres terres -Tarragona, Reus, Salou, Vila-seca, i la Secuita-, tot i que n’hi ha també vinguts de Barcelona, Lleida o de les terres de l’Ebre per formar-ne part.
Pere Gomés, regidor de Comerç
Pere Gomés, regidor de Comerç
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat