Notícies
22 de desembre del 2014
L'Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona congela les tarifes del transport públic per a l'any 2015
El nombre total de viatgers al territori aquest 2014 serà proper als 19 milions
El Consell d’Administració de l’Autoritat territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona (ATM) ha aprovat congelar les tarifes dels títols de transport públic per a l’any 2015. Així doncs, els títols de transport i les targetes sense contacte del sistema tarifari integrat del Camp de Tarragona mantindran el mateix preu que aquest 2014.

Pel que fa a l’evolució dels viatgers del sistema de transport públic, aquest 2014 s’ha frenat la caiguda de viatgers i s’estima que el 2014 es tancarà amb una disminució de l’1,6%. El nombre total de viatgers al Camp de Tarragona aquest 2014 serà proper als 19 milions.

Quan als usuaris, ha crescut de forma notable la fidelitat dels viatgers en el sistema, fet que ja es va iniciar durant el 2013. Així, fins a aquest mes d’octubre, el nombre de viatges dels títols de més fidelitat, el T-MES, ha crescut un 27,41%, mentre que els T-50/30 i T-10/30 han crescut un 5,34% i un 2,66% respectivament, comparat amb el mateix període de l’any anterior.

Per mitjans de transport, creixen els usuaris dels autobusos urbans de Reus i Tarragona. Pel que fa els operadors dels autobusos interurbans de Transports Públics de Catalunya, destaca el creixement continuat per segon any consecutiu dels usuaris del corredor Reus – Tarragona, que en els dos darrers anys acumula un creixement de viatgers de l’11%.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla