Notícies
22 de desembre del 2014
La regidoria de Cultura i Festes d’Altafulla organitza el III Concurs de Pessebres
A diferència dels dos primers anys, en aquesta edició no s’inclou la categoria ‘Comerços’. Els participants s’hi poden inscriure fins el 2 de gener
Altafulla repetirà aquest Nadal una de les iniciatives que l’Ajuntament va posar en marxa ara fa dos anys i que va rebre una gran acollida per part de petits i grans. Amb la voluntat de transmetre l’esperit nadalenc arreu del municipi, l’àrea de Cultura i Festes ha organitzat la tercera edició del Concurs de Pessebres.
A diferència dels dos primers anys, en aquesta edició no s’inclou la categoria ‘Comerços’. El certamen únicament contempla enguany les categories ‘Infantil’ (fins a 14 anys), amb un primer premi; i l’ ‘adult’, amb premis per als dos primers classificats.

Els pessebres hauran d’estar exposats fins el dia 4 de gener. El jurat passarà a visitar aquells que estiguin exposats el dia 3 a partir de les 10 del matí per valorar-los. En cas de no trobar-hi ningú, el participants quedarà fora de concurs. El jurat valorarà de la mateixa manera els pessebres populars que els pessebres artístics. El veredicte es farà públic el dia 10 de gener a les 12 del migdia a l’Ajuntament.

La inscripció ja pot fer-se efectiva a l’Ajuntament d’Altafulla i a la geladeria La Perla fins el divendres 2 de gener, tot indicant, de forma clara, el lloc on estarà ubicat el pessebre i el nom i edats de tots els participants.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla