Notícies
19 de desembre del 2014
El torrenc Lluís Pérez Pla, finalista dels Premis Taronja de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona
El seu treball, ‘Como en casa’, ha estat reconegut com un dels millors projectes finals en la modalitat de Fotografia Artística
L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (EADT) ha lliurat aquesta tarda els Premis Taronja als millors projectes finals del centre. S’han premiat els cinc millors del curs passat, un guardó per a cadascuna de les cinc especialitats d’estudis reglats que actualment ofereix l’Escola: Disseny Gràfic, Pintura, Joieria, Il·lustració i Fotografia Artística. En aquesta darrera modalitat, el veí de Torredembarra Lluís Pérez Pla ha estat un dels finalistes. El seu treball, ‘Como en casa’, ha estat reconegut com un dels millors projectes finals.
L’autor, Lluís Pérez Pla, qui s’ha mostrat molt satisfet i orgullós de rebre el reconeixement. Un premi que li dóna una empenta per seguir treballant en els seus projectes.

Els guardons serveixen per reconèixer l'esforç i la vàlua professional dels estudiants, alhora que mostren el resultat de l’activitat formativa i creativa del centre.

L’acte de lliurament de premis ha estat presidit per Judit Fàbregas, diputada delegada dels Centres Educatius d’Art de Diputació, i per Dani Uzquiano, director de l'EADT. Més enllà de l’entrega de guardons, també s'ha inaugurat una exposició amb una selecció dels millors projectes finals del curs 2013/2014, on a més dels projectes guanyadors es poden veure dos projectes més de cada especialitat, en una mostra a l'espai expositiu central de l'escola amb un total de 15 projectes, a més de la imatge gràfica realitzada especialment per aquesta edició dels Premis Taronja 2014.
Lluís Pérez Pla, autor de 'Como en casa'
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla