Notícies
19 de desembre del 2014
El torrenc Lluís Pérez Pla, finalista dels Premis Taronja de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona
El seu treball, ‘Como en casa’, ha estat reconegut com un dels millors projectes finals en la modalitat de Fotografia Artística
L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (EADT) ha lliurat aquesta tarda els Premis Taronja als millors projectes finals del centre. S’han premiat els cinc millors del curs passat, un guardó per a cadascuna de les cinc especialitats d’estudis reglats que actualment ofereix l’Escola: Disseny Gràfic, Pintura, Joieria, Il·lustració i Fotografia Artística. En aquesta darrera modalitat, el veí de Torredembarra Lluís Pérez Pla ha estat un dels finalistes. El seu treball, ‘Como en casa’, ha estat reconegut com un dels millors projectes finals.
L’autor, Lluís Pérez Pla, qui s’ha mostrat molt satisfet i orgullós de rebre el reconeixement. Un premi que li dóna una empenta per seguir treballant en els seus projectes.

Els guardons serveixen per reconèixer l'esforç i la vàlua professional dels estudiants, alhora que mostren el resultat de l’activitat formativa i creativa del centre.

L’acte de lliurament de premis ha estat presidit per Judit Fàbregas, diputada delegada dels Centres Educatius d’Art de Diputació, i per Dani Uzquiano, director de l'EADT. Més enllà de l’entrega de guardons, també s'ha inaugurat una exposició amb una selecció dels millors projectes finals del curs 2013/2014, on a més dels projectes guanyadors es poden veure dos projectes més de cada especialitat, en una mostra a l'espai expositiu central de l'escola amb un total de 15 projectes, a més de la imatge gràfica realitzada especialment per aquesta edició dels Premis Taronja 2014.
Lluís Pérez Pla, autor de 'Como en casa'
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com