Notícies
18 de desembre del 2014
Fèlix Alonso confia que abans de l'estiu es trobarà una solució als problemes de mobilitat de la carretera N-340 fins al Vendrell
El Congrés, però, ha rebutjat la proposta de CIU d’alliberar el peatge de l’AP-7 en els trams amb més congestió
La Comissió de Foment del Congrés dels Diputats ha rebutjat aquest dimecres, amb l'únic vot en contra del PP, la Proposició no de Llei del Grup Parlamentari Català (CiU) en què es demanava alliberar el peatge de l'autopista AP-7 des d'Altafulla fins a Vilafranca del Penedès i des d'Alcanar fins a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, mentre la futura autovia A-7 no estigui construïda en aquests trams. Així mateix, es reclamava al govern central que impulsés un nou enllaç de la futura autovia A-7 amb l'AP-7 a l'altura de la Mora-Tamarit, per descongestionar la N-340 en el tram on finalitza l'autovia gratuïta i evitar així els constants col·lapses que es produeixen a la sortida de Torredembarra.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, confia que abans de l'estiu es trobarà una solució als problemes de mobilitat del vial. En declaracions a Catalunya Ràdio, el batlle ha explicat que és molta la “pressió” que es fa des del territori, i que el ministeri es mostra “receptiu”.

Aquesta mateixa setmana s’ha produït un accident entre Tarragona i Altafulla amb un mort i dos ferits greus. El segon accident en menys de quatre dies en aquest punt negre de la xarxa viària de Tarragona. Des del 2013, entre el tram entre Altafulla i El Vendrell s’han registrat 80 accidents mortals.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla