Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
18 de desembre del 2014
L’Institut d’Altafulla disposarà a partir d’aquest dijous d’un desfibril·lador extern automàtic (DEA)
A dia d’avui, també compten amb un aparell el Centre de Salut, l’Esplai d’Avis, la Policia Local, la Brigada Municipal, i el Poliesportiu
La regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Altafulla fa entrega aquest dijous d’un nou Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) a l’Institut d’Altafulla. Va ser la mateixa direcció del centre qui va sol·licitar disposar d’un aparell a les seves instal·lacions. Una demanda a la qual dóna ara resposta el consistori en la seva línia de prevenció en l’àmbit de la salut. La regidora responsable de l’àrea, Eva Martínez, s’ha mostrat molt satisfeta de poder disposar d’un nou aparell, i ha explicat que una quinzena de professors rebrà la formació pertinent en els propers dies per poder fer-ne ús.

Amb aquesta nova adquisició, el municipi ja disposa de sis aparells. La resta estan ubicats al Centre de Salut, a l’Esplai d’Avis, a la Policia Local, a la Brigada Municipal, i al Poliesportiu.

El cas del Letxu, que es va patir al municipi ara fa uns anys, va fer incrementar el grau de conscienciació tant per part de l’Ajuntament com per part de la ciutadania. A més, enguany, la importància de disposar d’aparells d’aquest tipus encara s’ha fet més palesa amb l’edició de La Marató de TV3, dedicada a les malalties cardiovasculars.

Un desfibril·lador extern automàtic permet analitzar el ritme cardíac, identificar les arítmies mortals tributàries de desfibril·lació i administrar una descàrrega elèctrica amb la finalitat de restablir el ritme viable amb nivells alts de seguretat.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla