Notícies
Foto: Altafulla Bloc
20 de maig del 2016
Gaià Gospel i Mediona Gospel Singer ofereixen un concert aquest dissabte a Altafulla
L’actuació tindrà lloc a partir de les 17h al pati de l’Escola Municipal de Música
La música gospel serà protagonista aquest cap de setmana a Altafulla. La formació Gaià Gospel i el grup convidat Mediona Gospel Singers oferiran un concert aquest dissabte.
Una actuació que, segons ha avançat la directora del grup amfitrió, Carla Cruells, presentarà clàssics del gospel i espirituals tradicionals, alhora que també aproparà al públic peces més modernes i un ampli repertori de solistes.

Gaià Gospel va néixer ara fa tot just un any arran d’una trobada que es va celebrar el 4 de març de 2015, i des d’aleshores són moltes les persones que hi han volgut formar part. A dia d’avui en són 25 components provinents d’Altafulla, el Catllar, i la Riera, i disposen d’un repertori molt treballat. La directora, però, no tanca les portes a nous components, sobretot a homes barítons i tenors.

La formació va néixer amb caire amateur, tot i que cada vegada la millora és més evident. Carla Cruells ha parlat “d’un grup molt especial, amb moltes ganes, molt entusiasme, i molta il•lusió”, i ha destacat aquesta “gran evolució”. Ha destacat, sobretot, la millora en l’oïda musical, en la lectura de partitures, i en el treball amb veus. Malgrat aquesta progressió, la pretensió continua sent la mateixa que el primer dia: “ser una activitat lúdica on poder gaudir”.

L’actuació amb Mediona Gospel Singers tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 5 de la tarda al pati de l’Escola Municipal de Música.
Carla Cruells, directora de Gaià Gospel
Carla Cruells, directora de Gaià Gospel
Carla Cruells, directora de Gaià Gospel
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla