Notícies
11 de desembre del 2014
Els alcaldes del Camp de Tarragona alerten que la bonificació de l'AP-7 no resoldrà els col·lapses del trànsit intern
El batlle d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha reclamat una solució als problemes de trànsit que es generen a la N-340 durant l'estiu
L'anunci de la propera bonificació del 50% dels peatges de l'AP-7 entre Altafulla i Vilafranca del Penedès per als camions ha estat rebut amb satisfacció continguda pels alcaldes afectats i el sector del transport del Camp de Tarragona. Tot i valorar la mesura com un "primer pas" en la direcció correcta, ajuntaments com Altafulla i Torredembarra alerten que en cap cas resol els col·lapses del trànsit intern que pateixen els municipis, especialment durant els caps de setmana i a l'estiu.

El batlle altafullenc, Fèlix Alonso, tot i celebrar l'anunci del Ministeri de Foment, ha reclamat una solució als problemes de trànsit que es generen a la N-340 durant l'estiu.

L'alcalde de Torredembarra, Enric Grangel, ha assegurat que la mesura també és insuficient per resoldre els problemes de trànsit dels caps de setmana.

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Compte, n’ha fet una valoració positiva, però ha recordat que no és la mesura que van sol·licitar els diferents alcaldes que hi han pres part. També ha fet referència als problemes de trànsit durant el període estival.

Per la seva banda, la Federació d'Autotransport de Tarragona (FEAT) veu amb bons ulls la rebaixa però avisa que rebutjarà qualsevol intent de forçar el trasllat del trànsit pesat a l'AP-7 sense la seva gratuïtat. El president, Josep Lluís Aymat, creu que caldrà valorar l'efectivitat de la bonificació.

Els alcaldes de les poblacions afectades, després de parlar amb el Subdelegat del Govern i amb el Conseller de Territori, han sol·licitat una reunió amb Foment. La trobada encara no té data prevista.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Enric Grangel, alcalde de Torredembarra
Josep Lluís Aymat, president de FEAT
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla