Notícies
Imatge del joc
29 d'abril del 2016
Surt al mercat el nou joc de taula “El Crack Casteller”
Es va presentar dissabte a Tarragona i gira al voltant del coneixement sobre el món casteller
Aprofitant la posada en escena del Vermut Casteller el passat dissabte a Tarragona, el joc de taula El Crack Casteller també es va presentar en públic després de mesos de treball buscant patrocini i preparant les preguntes que guien el joc.

El Crack Casteller és un joc de taula entorn el món casteller. Els jugadors van avançant caselles i pujant pisos del castell tot responent preguntes distribuïdes en tres temes: història i geografia, colles, i miscel•lània. El joc permet adaptar-se a les necessitats i ganes dels jugadors: es pot fer una partida ràpida i ser el primer en carregar la construcció o es pot continuar descarregant el castell.

Darrera el projecte del Crack Casteller hi trobem la Cristina Sánchez i la Sandra Llopart de Terrassa, així com la Factoria d'Idees. Les preguntes del joc han sorgit tant de les colles que hi han col•laborat com d'un grup d'experts castellers que hi han donat suport.

El joc ha comptat amb el suport principal de Repsol Tarragona i la col•laboració de Vermuts Miró i DiariCasteller.cat, així com el mecenatge de 17 colles castelleres i particulars. Dissabte passat, El Crack Casteller va comptar amb els seus primers jugadors, que van sorgir del trivial casteller que Tarragona Ràdio va fer durant el 2015. El guanyador va ser Òscar Montserrat, dels Castellers de Barcelona, que va demostrar ser un "crack casteller".

El joc és producte llicenciat sota la marca Castells i té un cost de 46,95 euros i el podeu comprar a l’adreça http://elcrackcasteller.cat/producte/el-crack-casteller/.
Social
Et recomanem
Conf. "Passat, present i futur de l'embassament del Catllar"
15 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec de Natàlia Fúnez, d'Ecologistes en Acció
Projecció de la pel·lícula "Matar a Jesús"
15 de febrer a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Conferència "Ajuda anglesa a la Guerra del Francès"
22 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec d'Adam Quigley, investigador
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de febrer a les 11 del matí des de davant del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com