Notícies
Imatge del joc
29 d'abril del 2016
Surt al mercat el nou joc de taula “El Crack Casteller”
Es va presentar dissabte a Tarragona i gira al voltant del coneixement sobre el món casteller
Aprofitant la posada en escena del Vermut Casteller el passat dissabte a Tarragona, el joc de taula El Crack Casteller també es va presentar en públic després de mesos de treball buscant patrocini i preparant les preguntes que guien el joc.

El Crack Casteller és un joc de taula entorn el món casteller. Els jugadors van avançant caselles i pujant pisos del castell tot responent preguntes distribuïdes en tres temes: història i geografia, colles, i miscel•lània. El joc permet adaptar-se a les necessitats i ganes dels jugadors: es pot fer una partida ràpida i ser el primer en carregar la construcció o es pot continuar descarregant el castell.

Darrera el projecte del Crack Casteller hi trobem la Cristina Sánchez i la Sandra Llopart de Terrassa, així com la Factoria d'Idees. Les preguntes del joc han sorgit tant de les colles que hi han col•laborat com d'un grup d'experts castellers que hi han donat suport.

El joc ha comptat amb el suport principal de Repsol Tarragona i la col•laboració de Vermuts Miró i DiariCasteller.cat, així com el mecenatge de 17 colles castelleres i particulars. Dissabte passat, El Crack Casteller va comptar amb els seus primers jugadors, que van sorgir del trivial casteller que Tarragona Ràdio va fer durant el 2015. El guanyador va ser Òscar Montserrat, dels Castellers de Barcelona, que va demostrar ser un "crack casteller".

El joc és producte llicenciat sota la marca Castells i té un cost de 46,95 euros i el podeu comprar a l’adreça http://elcrackcasteller.cat/producte/el-crack-casteller/.
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla