Notícies
Foto: AMI
27 de gener del 2016
L’AMI proposa Neus Lloveras com a candidata de consens a la presidència de l’entitat
La Comissió Executiva ha acordat a Cardona celebrar una Assemblea General el 15 d’abril a l’àrea metropolitana de Barcelona
L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha acordat proposar l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, com a candidata a la presidència de l’entitat. La decisió s’ha pres en la reunió conjunta que el Consell Directiu i la Comissió Executiva han celebrat aquest dimarts al matí a l’Ajuntament de Cardona. Una trobada que ha estat presidida per l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, i per l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch; i en què també hi ha estat present el regidor de l’Ajuntament d’Altafulla, Jordi Molinera.

Pep Andreu ha estat ratificat com a president provisional fins l’Assemblea General de l’organització, que se celebrarà el proper 15 d’abril en una ciutat encara no decidida de l’àrea metropolitana de Barcelona.

El regidor altafullenc ha explicat que “més enllà de qui presideixi l’entitat, l’objectiu és continuar creixent des del municipalisme cap a l’independentisme que ha de construir la nova República Catalana”. El passat dijous, precisament, s’hi va afegir l’Ajuntament de la Pobla de Montornès.

En la mateixa línia s’ha expressat Neus Lloveras, que ha explicat que “és absolutament necessari continuar mantenint els partidismes fora de l’AMI, com sempre s’ha fet, i es continuaran prenent tots els acords amb consens”.
Jordi Molinera, representant de l'AMI
Jordi Molinera, representant de l'AMI
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat