Notícies
21 de setembre del 2015
Catalunya Sí que es Pot reclama a Altafulla força el 27-S per poder decidir el model de desenvolupament econòmic de Catalunya
El candidat per Tarragona, Gerard Bargalló, demana un darrer esforç a "tota la gent il•lusionada" per aconseguir el canvi cap a la lluita social
La candidatura de Catalunya Sí que es Pot a la demarcació de Tarragona ha reclamat també el "dret a decidir" en el model econòmic del Camp i l'Ebre. Ha estat en un acte a la plaça dels Vents d’Altafulla aquest dimenge, que ha reunit unes 40 persones amb la presència de regidors d’Altafulla per AA, Micha Preuss, Montse Castellarnau i Marisa Méndez-Vigo; el número 1 de la llista, Gerard Bargalló; Adriana Álvarez (número 3), Encarna Ramírez (número 5), i Maurici Dalmau (número 7.

El candidat de Catalunya Sí que es Pot a la demarcació, Gerard Bargalló, s'ha mostrat confiat d'aconseguir "el canvi" el 27-S gràcies "a tota la gent il•lusionada" que està treballant.

També reclama força el 27-S per poder decidir el model de desenvolupament econòmic de Catalunya, fent referència al projecte de BCN Word on la coalició sempre s’hi ha mostrat en contra.
Gerard Bargalló
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla