Notícies
18 de setembre del 2015
Definit el calendari de l’Escola d’Adults d’Altafulla
Aquesta setmana s’han realitzat les proves de nivell, i les matriculacions es faran efectives els dies 23 i 24 de setembre
Les famílies ja disposen de tota la informació referent al nou curs 2015-2016 de l’Escola d’Adults d’Altafulla. La regidoria d’Educació ha repartit a domicili aquesta setmana un tríptic informatiu per donar a conèixer la nova oferta i el calendari del centre. Sentim l’edil, Eva Martínez.

Les proves de nivell per a les diferents matèries s’han dut a terme aquesta setmana, el llistat d’admesos es publicarà el 22, i les matrícules es formalitzaran els dies 23 i 24. També s’ha establert ja el calendari definitiu, i s’han definit els horaris de les diferents matèries.

La programació es manté respecte l’any passat. Les úniques novetats d’aquest curs, segons ha avançat Eva Martínez, són el nou nivell d’alemany, i el manteniment del mòdul d’italià ‘Aprendre cuinant’. També hi dediquen especial atenció a ‘l’Alfabetització de Català’.

Enguany es farà un únic pagament per matèria i curs, a excepció dels casos de persones en atur o jubilades i famílies nombroses o monoparentals, que podran fer el pagament en dos terminis. També es permetrà el pagament fraccionat en aquells cursos que van de l’octubre al maig.
Eva Martínez, regidora d'Educació
Eva Martínez, regidora d'Educació
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla