Notícies
Foto: El Periódico
07 de setembre del 2015
La carretera N-340 al seu pas per Altafulla, una de les vies amb més volum de trànsit per tornar a Barcelona aquest diumenge
El Servei Català de trànsit ha activat un dispositiu especial de regulació de trànsit en aquest vial per minimitzar les afectacions
El retorn parcial de la mobilitat estiuenca ha tornat a fer-se notar aquest cap de setmana al nostre territori. Les vies amb més volum de trànsit per anar cap a l'àrea metropolitana de Barcelona han estat l'N-340 a Altafulla, al Vendrell i a Castellet i la Gornal, i l'AP-7 entre Sant Celoni i la Roca del Vallès.

Precisament, els Mossos d'Esquadra han fet aquest cap de setmana gairebé 600 controls a les carreteres catalanes, amb l'objectiu de minimitzar les afectacions viàries. Els controls han posat èmfasi en la prevenció de les distraccions motivades, principalment, per l'ús del telèfon mòbil al volant, i en els test de drogoalcoholèmia. La resta han estat de transports, velocitat, prevenció de motoristes, i avançaments.

També el Servei Català de trànsit ha activat un dispositiu especial de regulació de trànsit a la N-340. El cap de setmana s’ha tancat amb tres morts en dos accidents de trànsit.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat