Notícies
10 de novembre del 2014
Els versotets del Grup de Diables d’Altafulla Petits clouen un cap de setmana ple d’activitats de Festa Major
El programa es reprèn aquest dilluns, i la diada central de Sant Martí es viurà demà 11 de novembre
Els versotets del Grup de Diables Petits d’Altafulla ha posat el punt i final aquest diumenge al vespre a un cap de setmana carregat d’activitats. La Festa Major de Sant Martí acollia des de divendres les jornades més fortes del programa, amb un ampli ventall d’actes per a tots els gustos i per a totes les edats.

El pregó, a càrrec de la veïna Júlia Navarro, propietària de la llibreria ‘Regal i Paper’, ha estat l’encarregat enguany de donar el tret de sortida a la festivitat. Durant el seu parlament, des del balcó de l’Ajuntament, ha fet un repàs de la seva trajectòria i de la seva família al municipi, i ha dedicat un record a altres edicions de la festa. Un discurs que ha estat acompanyat per les paraules de l’alcalde, Fèlix Alonso, i del regidor de Cultura i Festes, Jordi Molinera. Han estat ells qui han proclamat el nou Hereu, Aleix Blanch, i la nova Pubilla, Marta Ortiz.

Uns dels actes més tradicionals de Sant Martí, juntament amb el repic de campanes i els coets d’esclat a càrrec dels Diables, que enguany s’han traslladat a la tarda perquè hi pogués assistir la canalla. Una iniciativa que ha rebut molt bona acollida, i que ha omplert la plaça de l’Església.
La jornada de divendres també ha donat cabuda a les actuacions musicals de l’Orquestra Mitjanit, Brams, i Rumba al Bar.

Els actes han continuat el dissabte amb la III Prova de treball per a gossos de rastre, a càrrec de la Societat de Caçadors ‘La Coma’; l’esmorzar popular d’ATECA; la sortida pels camins d’Altafulla; el Campionat de Botifarra, i el Vermut Electrònic. El plat fort de la jornada l’han servit Bastoners, Diables Petits, Grallers, Nans i Gegants, amb el tradicional seguici popular pels carrers de la Vila Closa, que ha culminat amb el Concert de Gralla a les escales de la Placeta. El punt i final l’ha posat el concert i ball de festa major de la mà de l’Orquestra Montgrins.

El programa de festes es reprèn aquest dilluns.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla