Notícies
Foto: Anna F.
07 de novembre del 2014
Torredembarra reclama una quarta escola al municipi, però Ensenyament la supedita al creixement demogràfic
El regidor d’Ensenyament, Jordi Solé, ha explicat que es troben en un punt de “discrepància cordial”, i s’ha mostrat convençut que “arribaran a una entesa”
L'Ajuntament de Torredembarra treballa en el projecte d'una quarta escola al municipi, que s'ubicaria en uns terrenys adjacents al Centre d'Atenció Primària (CAP). El consistori vol tancar un acord amb els propietaris per poder redactar el projecte i presentar-lo a Ensenyament. El regidor d’Ensenyament al municipi, Jordi Solé, ha explicat que es troben en un punt de “discrepància cordial”, i s’ha mostrat convençut que “arribaran a una entesa”. La voluntat és en uns mesos aprovar per ple la proposta per poder oferir-la a la Generalitat, i començar-la a treballar.

Tot i això, el Departament no contempla la construcció de cap nou centre atenent a les previsions de creixement demogràfic, segons ha explicat aquest dijous la directora dels Serveis Territorials, Àngels Gonzàlez. Ensenyament considera que amb el tancament de l'escola Mirades aquest curs i la redistribució d'uns 70 alumnes en els altres tres centres torrencs, s'ha posat fi al "gueto" existent i s'han millorat les ràtios.

La trobada d’aquest dijous ha estat la primera de les taules mixtes que té previstes dur a terme els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat per fer una radiografia de l’oferta educativa al territori.

Escolta les declaracions de Jordi Solé, regidor d'Ensenyament, i de Àngels González, directora dels Serveis Territorials.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla