Notícies
Foto: Anna F.
07 de novembre del 2014
Torredembarra reclama una quarta escola al municipi, però Ensenyament la supedita al creixement demogràfic
El regidor d’Ensenyament, Jordi Solé, ha explicat que es troben en un punt de “discrepància cordial”, i s’ha mostrat convençut que “arribaran a una entesa”
L'Ajuntament de Torredembarra treballa en el projecte d'una quarta escola al municipi, que s'ubicaria en uns terrenys adjacents al Centre d'Atenció Primària (CAP). El consistori vol tancar un acord amb els propietaris per poder redactar el projecte i presentar-lo a Ensenyament. El regidor d’Ensenyament al municipi, Jordi Solé, ha explicat que es troben en un punt de “discrepància cordial”, i s’ha mostrat convençut que “arribaran a una entesa”. La voluntat és en uns mesos aprovar per ple la proposta per poder oferir-la a la Generalitat, i començar-la a treballar.

Tot i això, el Departament no contempla la construcció de cap nou centre atenent a les previsions de creixement demogràfic, segons ha explicat aquest dijous la directora dels Serveis Territorials, Àngels Gonzàlez. Ensenyament considera que amb el tancament de l'escola Mirades aquest curs i la redistribució d'uns 70 alumnes en els altres tres centres torrencs, s'ha posat fi al "gueto" existent i s'han millorat les ràtios.

La trobada d’aquest dijous ha estat la primera de les taules mixtes que té previstes dur a terme els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat per fer una radiografia de l’oferta educativa al territori.

Escolta les declaracions de Jordi Solé, regidor d'Ensenyament, i de Àngels González, directora dels Serveis Territorials.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla