Notícies
07 de novembre del 2014
Teresa Forcades oferirà una xerrada aquest divendres a Torredembarra
A partir de les 21h a la sala Cal Maiam explicarà la proposta de Procés Constituent
La monja Teresa Forcades visitarà Torredembarra aquest divendres. Forcades farà una xerrada sota el títol ‘Democràcia i Justícia Social. La Proposta del Procés Constituent’. L’acte està organitzat per l’Assemblea Baix Gaià del Procés Constituent i el Casal Cua Roja, i tindrà lloc a les 9 del vespre a la Sala Polivalent de Cal Maiam.

Teresa Forcades i Vila és monja benedictina al Monestir de Sant Benet de Montserrat. Nascuda el 1966 a Barcelona on estudia medicina. El 1992 marxa als EEUU per realitzar l’especialitat de medicina interna a la Universitat de Nova York a Buffalo i els estudis teològics corresponents al Màster of Divinity a la Universitat de Harvard. Va entrar al monestir l’any 1997. És doctora en Salut Pública per la Universitat de Barcelona amb una tesi sobre les medicines alternatives (2004).

Llicenciada en teologia fonamental (2005) amb una tesi sobre el misteri de la Trinitat (“La Trinitat, avui”; PAMSA, 2005). El 2008 es doctora per la Facultat de Teologia de Catalunya amb una tesi sobre el concepte de persona en la teologia trinitària clàssica en relació a la noció moderna de llibertat com autodeterminació.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla