10 d'abril del 2024
Victòria de l’Infantil femení del CB Altafulla – BBG en el duel directe davant el Reus Ploms Salle ‘Negre’ (54-62)
El Júnior deixa escapar la segona plaça al caure contra el TGN Bàsquet, i l’Infantil masculí compleix contra el CB Vila-seca
L’Infantil femení del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha aconseguit la quarta victòria de la segona fase del Nivell ‘B’ de la categoria al vèncer el duel directe davant el Reus Ploms Salle ‘Negre’ per 54-62. D’aquesta manera, ascendeix a la cinquena plaça i empata a 14 punts amb el següent classificat.

El dissabte, a les 11.15h, té un partit més complicat davant el tercer classificat, el CB Cantaires Tortosa, al qual rebrà al Pavelló d’Altafulla. Una mica abans, a les 9.30h, el Pre-Infantil també jugarà a casa contra el cuer del grup únic de la categoria, el Carme Bàsquet, en la J19 de la primera fase.

Les groc-i-negre tenen, doncs, una bona oportunitat de retrobar-se amb la victòria i refer-se de la derrota del passat dissabte a la pista del quart classificat, el CB Valls, per 51-41. Hi arribaran com a novenes amb 24 punts.

EL JÚNIOR PERD EL DUEL DIRECTE PEL PODI

El Júnior femení ha perdut davant el TGN Bàsquet 06-07 ‘B’ en el duel directe entre el tercer i el segon classificat, respectivament, corresponent a la J6 del Grup 3 del Nivell ‘A’. Les altafullenques han cedit per 43-32, i han deixat escapar l’oportunitat de situar-se segones –ara són terceres amb 7 punts- abans de descansar en la següent jornada.

L’entrenador David Ruiz, ha reconegut que han entrat amb mal peu al partit, tot i que també ha destacat la capacitat de refer-se per apropar-se en el marcador, malgrat no poder rematar la feina al final.

L’INFANTIL MASCULÍ COMPLEIX

En la branca masculina, l’Infantil ha complert els pronòstics a la pista del penúltim classificat del grup únic del Nivell ‘B’, el CB Vila-seca, en la sisena jornada de la segona fase. L’equip de Ferran López s’ha imposat per 19-69, i continua segon, ara amb 11 punts, els mateixos que el líder. El diumenge, a les 11.15h, tindrà una nova oportunitat per sumar de dos amb la visita del cuer, l’Elisabeth IM de Salou.

Per la seva part, el Pre-Infantil, que ha descansat aquest cap de setmana, visita al CB Rapitenc, a partir de les 10h. És un duel directe entre el quart i el tercer classificat, respectivament, que estan igualats amb 11 punts.