31 de gener del 2022
Un gol de falta d’Aida Guerra en l’últim minut dona la victòria a l’Altafulla davant el Racing Bonavista (2-1)
La mala primera part, juntament amb el bon partit de les visitants, quasi condemna les abelles a l’empat
El CE Altafulla femení s’ha imposat amb més patiment del previst a un jove i corretjós Racing Bonavista, que s’ha quedat molt a prop d’endur-se un punt del Joan Pijuan. Els dos equips arribaven a l’últim minut amb el resultat d’1-1, i llavors Aida Guerra ha anotat de lliure directe per decantar la balança i fer que l’equip es retrobés amb la victòria.

L’entrenador de l’Altafulla, Marc Pérez, fa una lectura positiva del partit, perquè “tot i la mala primera part, hem aconseguit sumar 3 punts que són molt importants”. Igualment, ha destacat la reacció de l’equip en el segon temps, sobretot després de l’empat de les visitants.

Guerra havia avançat les abelles en el minut 3. En un servei de banda, Lorena Giménez ha guanyat el duel, i ha fet una passada en el segon pal, on Guerra ha rematat a plaer. En un primer temps molt discret, les altafullenques han tingut alguna ocasió més per ampliar la renda, mentre que la portera Elsa Gutiérrez també ha hagut d’intervenir en un mà a mà per evitar l’empat.

Les taules arribarien 15 minuts després de començar la segona part. Doae Milihi ha executat un lliure directe on la pilota ha tocat en la barrera abans d’entrar al fons de la xarxa. L’empat era just pels mèrits que havia fet el Racing Bonavista. No obstant això, el gol ha esperonat les abelles, que han tingut tres ocasions clares per fer el segon. Finalment, ho han aconseguit en el darrer minut.

La victòria manté a l’Altafulla 7è amb 27 punts, a quatre de la Selva del Camp. El pròxim dissabte visita a la Unió Astorga (20h) per intentar encadenar la segona victòria seguida abans de tancar la primera volta davant l’Icomar.