07 de febrer del 2022
Un Altafulla plagat de baixes cau amb estrèpit al Morell (4-0)
Els dos gols encaixats a l’inici del segon temps deixen sense resposta al conjunt groc-i-negre
El CE Altafulla ha tornat a assaborir la derrota. Després del triomf en el derbi contra el Roda de Berà, aquest dissabte ha perdut al camp del CD Morell per un contundent 4-0. Els dos gols encaixats en l’inici de la segona part han condemnat a un equip replet de baixes, amb un total de vuit.

Les novetats en l’onze titular han estat Erik Navarro i Joan Nogués, mentre que a la banqueta ha tornat Gerard Colomé, després de sanció, i Ismael El Hamdouni. Els dos han entrat en el 65’, quan el partit ja estava resolt.

Els locals s’han avançat un minut abans d’arribar al primer quart d’hora de joc per mitjà d’Hugo Gómez. El dorsal ‘20’ ha repetit en el 47’, i tres minuts després, Jordi ha fet el tercer. Aquests dos gols han estabornit l’Altafulla, que s’ha quedat sense resposta. Quan faltaven cinc minuts per al final, Arnau Cucurull ha completat el marcador.

La derrota manté al conjunt groc-i-negre 9è classificat amb 17 punts per davant del Montblanc i la Floresta. El pròxim dissabte, té un duel de màxima exigència contra el 2n classificat, el Cambrils Unió. El partit es jugarà a les 17h al Joan Pijuan.