10 d'abril del 2021
Primera victòria del CE Altafulla al golejar l’Atlètic Bellvei (0-5)
Les abelles han anat de menys a més durant el partit, i en la segona part han aprofitat el desgast físic de les locals
El primer equip femení del CE Altafulla ha estrenat el seu caseller de victòries en golejar l’Atlètic Bellvei per 0 a 5 en el partit corresponent a la 8ª jornada de la Lliga Femení 7 TGN, el segon que ha disputat aquesta temporada tan atípica.

Després d’un inici de partit molt gris, on Elsa Gutiérrez ha fet una gran aturada per evitar el primer gol de les locals, les abelles han fet el 0 a 1 en el minut 30 en un córner executat per Laia Gutiérrez, que Lorena Giménez ha rematat a plaer en el primer pal. El gol les ha esperonat, i tot seguit han arribat els dos gols de Judith Mata al contraatac amb els quals s’ha arribat al descans.

A la represa, les altafullenques han mantingut el mateix nivell, i també han aprofitat el desgast físic del Bellvei, que només comptava amb set futbolistes, per encarrilar el partit amb dos gols més. Champi ha marcat un golàs des de fora de l’àrea, creuant la pilota a l’escaire dret de la portera, i Judith Mata ha rematat a plaer una centrada de Laia Gutiérrez des de la banda esquerra.

Finalment, l’Altafulla ha sumat el primer triomf de la temporada malgrat els nervis i dubtes amb els quals ha començat el partit, en el qual també s’ha hagut d’adaptar a la superfície de terra del terreny de joc. Els 3 punts el situen 5è.