15 d'abril del 2024
Primera derrota del CB Altafulla – BBG en la fase d’ascens a la pista del CB Morell ‘B’
L’equip de Dani Ponce deixa escapar una diferència de 10 punts en el darrer període encaixant un duríssim 28-5
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha perdut aquest diumenge a la pista del CB Morell ‘B’ en la tercera jornada de la fase d’ascens de la Segona Territorial masculina amb un resultat de 65-52. Els altafullencs han sumat així la primera derrota del període decisiu en què es determinarà qui pujarà de categoria.

I això que les coses havien començat força bé amb un 8-23 a favor en el primer quart. Els visitants han vist reduït el seu avantatge abans del descans amb un 16-11, si bé encara gaudien d’una diferència de 10 punts.

Després del pas pels vestidors, els dos equips han equilibrat forces amb un empat a 13 punts en el tercer set. La davallada ha arribat en el darrer període en què els groc-i-negre han encaixat un duríssim 28-5, que els ha conduït a la derrota.

El jugador de l’Altafulla, Sergi Martí, ha destacat la intensitat i igualtat que s’ha vist sobre el parquet. Pel que fa a l’últim quart, ha reconegut que els ha mancat confiança per igualar el joc del rival.

El seu company, David Ruiz, ha afegit que “no hem sabut reaccionar i contrarestar la defensa en zona” dels locals.

L’ensopegada al Morell és menys greu gràcies a la victòria del Torredembarra BC a la pista del Bàsquet Teresianes (64-65). D’aquesta manera, l’Altafulla es manté segon empatat a punts, un total de 9, amb el conjunt tarragoní, mentre que els torrencs s’apropen amb 8 unitats.

El diumenge vinent, a les 12h, els altafullencs tindran el primer duel decisiu amb la visita del Teresianes. Mentre que la Torre rebrà dissabte, a les 16h, al penúltim, el CB Salou ‘C’.