19 de març del 2024
Nova ensopegada del Catllar Atlètic davant l’EFS Balaguer Comptat d’Urgell (3-6)
Les de César Silva i Eduard Cascales tornen a caure contra un rival de la zona baixa i perden la tercera plaça
El Catllar Atlètic ha consumat la tercera derrota seguida davant un altre rival de la zona baixa de la classificació del Grup 3 de la Primera Catalana femenina. En aquesta ocasió, les catllarenques han perdut contra l’EFS Balaguer Comptat d’Urgell per 3-6.

L’equip de César Silva i Eduard Cascales ha encaixat un 0-4 en els primers 25 minuts, que ha suposat una llosa insalvable. En els darrer quart d’hora, ha reaccionat, però de forma infructuosa, perquè les visitants han contestat ràpidament a l’1-4 d’Ester Gamarra (26’) i al 2-5 d’Ingrid Heredia (31’). Ja a les acaballes, Helena Boquet (37’) ha tancat el marcador.

La derrota fa que el Catllar perdi la quarta plaça en benefici del Capçanes, i acabi la jornada amb 22 punts. El dissabte vinent, a les 19h, visita al cuer, el Golmes, amb la necessitat imperiosa de reaccionar per afrontar amb garanties la part més difícil del curs.