24 de gener del 2022
Les baixes condicionen el CB Altafulla – BBG a la pista del líder Bellvei (92-45)
La manca de recanvis impedeix als de David Ruiz igualar l’alt ritme de joc dels locals
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià ha perdut aquest diumenge a la pista del líder, el CB Bellvei, per 92-45. Els altafullencs, minvats per les baixes, han estat irregulars durant els 40 minuts. Això, davant el millor equip de la categoria, els ha deixat sense opcions a partir del segon període.

En el primer, els locals s’han imposat per 20-12, mentre que en el segon han augmentat la diferència amb un 35-12. Per tant, el resultat al descans era de 55-24, una diferència molt difícil de capgirar. Tot i això, l’entrenador de l’Altafulla, David Ruiz, creu que malgrat les circumstàncies i el context del partit, han “aguantat bé els dos primers quarts i després ja no hem pogut seguir el ritme”.

En la represa, els altafullencs han millorat les seves prestacions, tot i que s’han tornat a veure superats pel Bellvei amb un parcial de 21-15. I ja en l’últim quart, els locals han certificat el triomf amb un 16-6, que deixa als del Baix Gaià on havien començat la jornada, 8ns amb 15 punts.

El partit de l’Altafulla ha estat un dels dos que s’han pogut jugar aquest cap de setmana. Els tres restants, entre ells el Torredembarra BC – Reus Deportiu, s’ha hagut d’ajornar per raons sanitàries.