07 de febrer del 2022
La Torre s’imposa amb claredat al Vendrell i es converteix en l’alternativa a l’Arboç (3-1)
Els torrencs es mantenen a 6 punts dels arbocencs, que han golejat a una Riera minvada per les baixes (6-1)
La UD Torredembarra continua en un estat de forma excepcional, i ha superat aquest dissabte a un rival directe pel campionat com és el CE Vendrell. Els torrencs han infligit la tercera derrota consecutiva als visitants, i això els permet continuar 2ns amb quatre punts d’avantatge sobre ells.

L’equip de Jordi Araus ha resolt el partit en el primer temps. Arturo Morales ha inaugurat el marcador ben aviat, en el minut 5. I 10 minuts abans del descans, Guillermo Montserrat ha anotat el 2-0. L’exdavanter de l’Altafulla ha rematat la feina en el 81’, i ja suma 17 gols en el mateix nombre de partits. El Vendrell ha descomptat en el temps afegit per mitjà d’Eric Manzano.

L’artiller de la Torre ha destacat la igualtat del partit, com era d’esperar en un duel entre dos candidats al títol. Dit això, està convençut que són capaços de mantenir la bona línia de resultats, i que els rivals fallaran en algun moment.

El triomf manté als torrencs a 6 punts del líder, l’Arboç, que també ha complert en golejar el CF La Riera en un duel marcat per la llarga llista de baixes dels del Baix Gaià. Cal recordar que els rierencs van demanar ajornar el partit, i que els locals ho van refusar perquè només hi havien dos jugadors amb covid. El tècnic de la Riera, Nil González, ha hagut de convocar cinc juvenils. Alguns han estat titulars, i altres han sortit des de la banqueta.

L’Arboç s’ha posat per davant amb una dobleta d’Ibrahim Essalhi, però Albert Sendrós ha anotat el 2-1 per mitjà d’un penal en el 35’. Malauradament, Iván Maiquez ha anotat el tercer abans del descans. I només començar el segon temps, Essalhi ha fet el 4-1 amb el seu tercer gol de la tarda. Ja en el tram final, Carlos Chacón i Ismail El Far han completat la golejada.

La derrota manté a la Riera on estava, 12a amb 18 punts, abans del derbi del pròxim diumenge contra el Torredembarra (12h).