15 de febrer del 2022
La Torre s’endú davant la Riera un derbi emocionant (2-3)
Els torrencs mantenen el pols amb l’Arboç, i els rierencs agafen empenta per als partits contra el Cunit i el Valls
La UD Torredembarra s’ha endut aquest diumenge davant el CF La Riera el segon derbi del Baix Gaià al Grup 3 de Tercera Catalana. A diferència del primer, aquest ha sigut un regal per als espectadors, que han omplert el feu rierenc, per la igualtat, l’alt nivell competitiu d’ambdós conjunts i la tensió d’alguns moments. El resultat de 2-3 ho constata.

La Torre s’ha avançat per mitjà de Joel Muñoz en el minut 14 després d’aprofitar un refús dins de l’àrea. La Riera ha aconseguit contrarestar la superioritat dels visitants, i ha igualat el marcador gràcies a Albert Sendrós en el 27’. El rierenc, atent en el segon pal, també ha aprofitat un refús per marcar a plaer.

Com ha reconegut el tècnic de la Torre, Jordi Araus, després del 0-1 els ha costat mantenir la bona línia de joc, i els locals ho han aprofitat per crear-los més ocasions de perill, com apunta el seu homòleg en la banqueta, Nil González. El resultat al descans, però, era d’1-1.

Només començar la segona part, Carlos Guillermo Abularach ha anotat un golàs des de la frontal de l’àrea. Tot i ser dretà, ha rematat amb l’esquerra i ha enviat la pilota a l’escaire. Els canvis d’Araus han fet que els torrencs controlessin el partit, tot i que la Riera els ha empès al seu propi camp en l’últim quart d’hora.

Casualment, quan més atacava la Riera, la Torre ha forçat un penal, transformat per Iosu Borque en el 83’. Els locals han retallat distàncies, també des del punt de penal i novament gràcies a Sendrós, en el temps afegit. I en la darrera jugada, han reclamat un gol ‘fantasma’, que podia suposar el 3-3.
El tècnic de la Riera, Nil González, ha dit que, independentment d’aquesta acció, l’actuació els deixa un bon regust per afrontar els pròxims partits.

L’entrenador visitant, Jordi Araus, també s’ha mostrat satisfet, en el seu cas per obtenir la victòria i mantenir els 6 punts de diferència amb l’Arboç. Els arbocencs també van fer els deures al camp dels Pallaresos (0-5).

Els dos equips del Baix Gaià ja preparen el pròxim compromís. La Torre rep dissabte el Base Pallaresos (16.30h), i la Riera visita el mateix dia al cuer, el CF Cunit (17h).