22 de gener del 2020
La Torre remunta a l’Agramunt i torna al camí de la victòria (3-2)
Els torrencs s’apropen a les places d’ascens directe però necessiten seguir augmentant la distància amb el descens
El CFS Torredembarra s’ha retrobat amb la victòria en vèncer el CFS Agramunt en el partit corresponent a la 12a jornada de la Divisió d’Honor, que s’ha disputat al Pavelló Sant Jordi. Els torrencs han hagut de capgirar el gol inicial de José Manuel Lorenzo en el minut 7 per demostrar que l’ensopegada del passat cap de setmana davant el Mediterrani no ha afectat al bon moment pel qual travessen.

El gol d’Adrián Frutos en la jugada posterior al 0 a 1 ha estat clau perquè els del Baix Gaià poguessin remuntar, una acció que han completat amb la diana d’Abel Casanovas en el minut 15. Cal remarcar que el gol d’Alejandro Mayral en l’inici del segon temps (22’) també ha important, malgrat que els lleidatans han marcat el segon en el 25’.

Daniel Carrasco, entrenador de la Torre, ha enviat un missatge de suport al porter Antonio Javier González, que en el transcurs del partit s’ha lesionat de gravetat en un dels genolls. Tot i la victòria, també ha lamentat no materialitzar més ocasions.

El triomf permet als torrencs assaltar la 6a plaça que precisament defensava l’Agramunt, sumant un total de 19 punts. La primera i la segona posició, que donen dret a pujar a Tercera Nacional, estan a sis punts de diferència i comencen a ser un objectiu al seu abast.

Abans, però, la Torre ha de seguir distanciant-se del descens, i el duel d’aquest dissabte (16.30 h) a la pista del CFS Vila-rodona suposa una bona oportunitat per fer-ho. Els de l’Alt Camp són 9ns amb 17 punts i aspiren a superar al seu contrincant.