08 d'abril del 2024
La Riera es deixa sorprendre per la Pastoreta i cau a la quarta plaça (3-4)
El Creixell cau plantant cara a l’Alcover en un partit amb set gols en la primera part (6-2)
El CF La Riera ha caigut aquest diumenge davant l’Escola La Pastoreta en un dels últims partits de la J22 de la Lliga Femení 7 TGN, sumant la segona derrota consecutiva, que li ha fet perdre la segona plaça, quedant relegat a la quarta per darrere del Constantí i l’Altafulla.

Les baixes han minvat novament les opcions de les del Baix Gaià, que tot i això han tingut opcions de puntuar. La visitant Luz Maria Triviño ha sigut la protagonista del partit amb una tripleta. El primer (8’) i el segon gol (23’) han situat un 0-2 en l’equador del primer acte.

La rierenca Marie Van Puymbroeck, però, ha estat capaç d’igualar el marcador entre el final de la primera part (35’) i l’inici de la segona (51’). Poc després, Triviño (58’) ha fet el tercer de les reusenques, mentre que Paula Gordillo (63’) ha fet el quart. Les locals només han pogut escurçar distàncies amb el gol de la salomonenca Alba Mesas (79’) en el darrer minut.

La Riera, com dèiem, cau a la quarta plaça, empatada a 54 punts amb l’Altafulla, que ara és tercer. El dissabte vinent té una oportunitat d’or per tornar al camí dels bons resultat amb la visita al penúltim classificat, la Selva del Camp (16h).

EL CREIXELL CAU PLANTANT CARA A L’ALCOVER

La UE Creixell tenia un desplaçament complicat aquest dissabte al camp del sisè classificat, el CE Alcover, davant el qual ha perdut per 6-2. Set dels vuit gols s’han vist en la primera part. Entre ells, els dos de la creixellenca Andrea Valverde, que ha marcat el 3-1 i el 5-2 provisionals quan les opcions de puntuar ja eren reduïdes.

L’equip d’Enric Carrera continua avant-penúltim amb 14 punts, i ja prepara la visita de l’Atlètic Mont-roig el diumenge vinent, a les 18h.