14 de febrer del 2022
L’Icomar goleja l’Altafulla al Joan Pijuan (0-10)
L’encert i la qualitat del rival castiga a les abelles, que també es mostren desencertades de cara a la porteria
El CE Altafulla femení ha sortit escaldat del compromís d’aquest dissabte contra el CF Icomar, que ha marxat del Joan Pijuan amb un contundent 0-10. L’esforç i el compromís de les abelles aquesta vegada s’ha quedat sense premi, i ni tan sols han pogut discutir la victòria al rival a diferència del que va passar davant els altres candidats al títol.

Els dos gols encaixats abans dels primers 10 minuts han començat a decantar la balança a favor de les visitants. Les groc-i-negre també han generat ocasions, però els ha mancat encert, una virtut que sí que ha demostrat l’Icomar per arribar al descans amb un 0-4.

L’Altafulla ha sortit a la gespa amb l’ambició d’escurçar el marcador i complicar les coses al rival, però les taronges les han castigat novament al contraatac. A mesura que creixia la diferència, la moral de les abelles ha minvat, i això també ha contribuït al marcador final.

L’entrenador, Marc Pérez, ha reconegut que l’Icomar «ha sigut el rival més fort al qual ens hem enfrontat», i que individualment, és un equip que té jugadores de categoria superior. Igualment, ha assumit la responsabilitat de la derrota perquè «el plantejament és evident que ha sigut erroni».

L’Altafulla clou la primera volta consolidat en la 8a posició, tot i que l’equip que el persegueix, el Mont-roig, compta amb un partit menys. El pròxim dissabte rep l’Atlètic Bellvei per inaugurar la segona volta de la lliga.