29 de gener del 2024
L’altafullenca Marta Camps revalida la medalla d’or en els 3.000 metres F50-54 del Campionat de Catalunya Màster en PC
L’atleta del Barcelona Atletisme fa una marca de 10:21:18, i es queda a un segon i mig del rècord català que va establir fa tres anys
L’atleta Marta Camps s’ha proclamat campiona en els 3.000 metres de la categoria F50 – F54 del Campionat de Catalunya Màster en Pista Coberta celebrat aquest diumenge 28 de gener a Sabadell. L’altafullenca ha revalidat així el títol assolit l’any passat, i ho ha fet amb un millor temps de 10 minuts, 19 segons i 12 centèsimes.

L’atleta del Barcelona Atletisme ha superat la marca que va fer l’any passat en la mateixa prova de 10 minuts, 21 segons i 18 centèsimes. Dit això, el més destacat és que s’ha quedat a un segon i mig del rècord de Catalunya que va establir fa tres anys. Per tant, una nova actuació de mèrit, superant-se a si mateixa una vegada més.

La victòria al Campionat de Catalunya Màster en Pista Coberta arriba dies després que la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) donés a conèixer que Camps és una de les tres finalistes del premi a ‘Millor Atleta Femenina Màster’ del 2023. Les votacions ja s’han tancat, i la guanyadora es donarà a conèixer el 27 d’abril, el dia previ a l’Assemblea General, en la Gala de la RFEA, juntament amb els premiats i premiades de les altres categories.