07 de febrer del 2022
L’Altafulla femení en té prou amb 40 minuts per guanyar a l’Astorga (0-3)
Els gols d’Aida Guerra, Lorena Giménez i Elvira Boronat, i la bona actuació defensiva asseguren el triomf amb la porteria a zero
El CE Altafulla femení s’ha retrobat amb la victòria aquest diumenge en l’últim partit a domicili de la primera volta al camp de la Unió Astorga. Les altafullenques s’han imposat per 0-3, un marcador curt tenint en compte les diverses ocasions, que han generat, entre elles tres pilotes que s’han estavellat contra els pals de la porteria local.

La portera i capitana, Elsa Gutiérrez, ha destacat el bon joc de l’equip durant els 80 minuts, un aspecte en el qual havien fallat en els darrers compromisos. Lògicament, també s’ha mostrat contenta per deixar la porteria a zero.

L’equip dirigit per Marc Pérez ha marcat tots els gols en la primera part. La diana d’Aida Guerra en el minut 2 li ha permès afrontar els següents minuts amb tranquil·litat i confiança. Només la davantera Luz Maria Triviño ha posat en problemes a la defensa groc-i-negra, que ha estat capaç de mantenir la porteria a zero.

En els últims 10 minuts del primer temps, Lorena Giménez i Elvira Boronat han anotat el segon i el tercer gol, que han encarrilat el partit. La primera ha enfonsat la pilota a la xarxa amb un remat potent des de dins de l’àrea, i la segona ha aprofitat un refús per marcar a plaer.

En el segon temps, les abelles han tingut diverses oportunitats per ampliar la renda, però entre la portera local i els pals, s’han hagut de conformar amb el 0-3. Tot i això, el tècnic Marc Pérez s’ha mostrat satisfet de l’actuació de l’equip en un camp sempre complicat com el de l’Astorga.

L’Altafulla continua 7è amb 30 punts, i escurça la diferència amb el següent classificat, el Vila-seca, a 4 unitats. A partir d’aquest dilluns comença a preparar l’últim partit de la primera volta, que l’enfronta a un dels candidats al títol, l’Icomar.