14 de febrer del 2022
L’Altafulla es mostra sòlid i suma un punt contra el Cambrils Unió (1-1)
La recuperació d’efectius i la motivació de jugar contra un dels millors equips del subgrup fa que els altafullencs recuperin la millor versió
El CE Altafulla ha recuperat la millor versió per obtenir un punt contra el 2n classificat, el Cambrils Unió, en el partit corresponent a la J19 del subgrup 8A de Segona Catalana. Els altafullencs, que venien d’encaixar quatre gols al Morell, han mostrat una versió sòlida de la rereguarda per reduir el potencial golejador del rival i demostrar que realment tenen el nivell per continuar a la categoria.

El tècnic de l’Altafulla, Raúl Tudela, ha recuperat quasi tots els efectius, i això s’ha notat. L’altafullenc ha comptat amb els serveis d’Àlex Cañas, Jorge Carmona i Adrià Martí, que han estat titulars, i els de Sergio Gallo, que ha entrat en la segona part. A la porteria, Mohamed Lamkadem ha tornat a la titularitat diversos partits després, i ha estat fonamental amb dues aturades en la recta final del primer temps. Gràcies a ell, el resultat al descans ha estat de 0-0.

En l’inici del segon temps, els visitants s’han avançat per mitjà de Sergi Rubio en el 53’. El migcampista ha aprofitat un refús dins de l’àrea per anotar el 0-1. I de la mateixa manera, després d’una acció a pilota aturada, Marc Calvo ha fet el gol de l’empat en el 76’. Una recompensa merescuda pels mèrits del conjunt groc-i-negre.

L’empat fa que l’Altafulla assalti la 8a plaça amb 18 punts, tot i que té dos partits més que el Vila-seca i un més que el Montblanc. El pròxim diumenge visita un camp especial, l’antic feu del Reus Deportiu, on actualment juga el CF Reddis, el líder del subgrup. El partit es disputarà a les 12h.