25 de gener del 2022
José Arias lidera la remuntada del Futsal Torredembarra a la pista del Mora d’Ebre (5-6)
Els torrencs es consoliden en la 2a posició i deixen als locals fora de la lluita per l’ascens. Ara ja preparen els 1/4 de final de la Copa Tarragona
El Futsal Torredembarra ha guanyat aquest dissabte a la pista del Mora d’Ebre CFS per un ajustat 5-6, que li permet mantenir la 2a posició del Grup 6 de la Primera Divisió Catalana. Els torrencs, liderats per José Arias amb 4 gols, han assegurat la victòria en els últims dos minuts després d’anar tot el partit a remolc del rival.

L’inici del partit ha sigut boig. Els locals s’han situat amb un 2-0 de partida. Cristian Velardiez ha anotat el primer dels del Baix Gaià, i poc després Nereu Sans ha fet el 3-1. Llavors, José Arias ha anotat una dobleta per restaurar les taules, que s’han desfet abans del descans amb el 4-3.

En el segon temps, i ja en els últims 10 minuts, Velardiez ha empatat el marcador, mentre que David Ortega ha fet el 5-4 en el 37’. Llavors, Arias s’ha convertit en l’heroi del partit amb el gol de l’empat en el 38’ i amb el de la victòria en el 39’.

El triomf deixa a la Torre 2a amb 26 punts, a tres del CFS Roquetes, que té un partit menys. A més, deixa al Mora d’Ebre lluny de la lluita per l’ascens. Ara, els de Jeron Rañé preparen els quarts de final de la Copa Tarragona, que disputaran aquest divendres al Pavelló Sant Jordi davant l’Huracans La Selva (21h). El següent partit a la lliga serà el 5 de febrer, de nou a casa, contra el FS Flix.