15 de febrer del 2022
Jornada rodona per al Creixell, que es retroba amb la victòria a Constantí (4-5)
Els creixellencs capgiren un 3-1, i sumen 3 punts vitals abans del derbi contra el Roda de Berà ‘B’, que ha vençut al filial de l’Alcover (2-1)
La UE Creixell ha hagut de suar de valent aquest diumenge per endur-se els 3 punts del camp del cuer, el CE Constantí ‘B’, que ha venut cara la derrota. El triomf, amb un gol de Mohamed Boulahya en el 85’, fa que els del Baix Gaià treguin profit dels empats entre els quatre primers, i se situïn a 6 punts de la promoció amb un partit pendent de jugar.

L’equip de José Miguel Reyes ha arribat al descans amb un 3-1 en contra. Després del 2-0, Carlos Cuerda ha retallat distàncies, però els locals han tornat a doblar l’avantatge quan faltaven cinc minuts per al descans. Sense l’opció d’ensorrar-se i conscients de la importància del partit, els visitants han sortit endollats, i en set minuts han empatat gràcies a Boulahya i Daniel Saumell.

Els creixellencs han culminat la remuntada amb el gol d’Arnau Moya en el 60’, però el Constantí ha empatat 10 minuts després. Llavors, en la recta final, Boulahya ha anotat el gol de la victòria. El tècnic, José Miguel Reyes, ha destacat la bona actuació del porter local, de categoria juvenil, que ha estat a punt d’evitar el triomf visitant.

Per la seva part, el Roda de Berà ‘B’ s’ha imposat al CE Alcover ‘B’ per 2-1 gràcies a la dobleta de Francisco Roman. Els visitants han descomptat en el 87’, tot i que el final del partit ha sigut mogut per les expulsions del rodencs Jesús del Valle, per doble amonestació, i les dels alcoverencs Joel Martínez i Adrián Casares amb vermella directa.

El filial del Roda es consolida en la 7a plaça amb 19 punts, els mateixos que el Tàrraco, que té dos partits menys. El pròxim cap diumenge afronta un nou derbi del Baix Gaià al camp del Creixell (18.30h) amb l’opció d’igualar-lo a 21 punts. Per la seva part, el Catllar ‘B’, que ha descansat, visitarà l’Atlètic Vilabella (11.30h).