29 de gener del 2024
Isaac salva un punt per al Creixell davant el Banyeres amb un penal aturat en el descompte (1-1)
La Nou de Gaià deixa escapar un partit que guanyava per 0-3 davant l’Athletic Segur (3-3), i el Catllar ‘B’ cau contra el Tancat (0-4)
La UE Creixell ha iniciat la segona volta al Grup 28 de Quarta Catalana amb un empat a u en la visita d’aquest diumenge al CF Banyeres. Els creixellencs s’han avançat en el primer minut de joc amb un gol de Mohamed Boulahya en el refús d’una falta lateral, i han vist com els locals han igualat per mitjà de Julià Capdet (67’) en l’equador del segon temps.

Els del Baix Gaià s’han quedat amb un jugador menys per l’expulsió d’Ángel Segura (79’) per doble amonestació. La inferioritat numèrica ha durat cinc minuts, ja que Cristian Garrido també ha vist la segona groga i ha marxat als vestidors abans de temps.

En l’última jugada del partit, una pèrdua de pilota ha acabat en un penal a favor dels locals i l’expulsió d’Hugo Lorente. El porter Isaac s’ha disfressat d’heroi, i ha aturat el penal a Capdet per donar un punt al seu equip, que acaba la jornada sisè amb 27 punts. Diumenge rebrà el Sant Pau (16.30h) en un duel directe per la promoció d’ascens.

LA NOU EMPATA UN PARTIT QUE TENIA A LA MÀ

La UE La Nou de Gaià s’ha endut un punt agredolç del camp de l’Athletic Segur. I és que havia arribat al descans amb un marcador d’1-3 amb els gols de Raúl Espinar (1’), Oriol Soler (26’) i Pol Pallarès (34’). La diana de Rafael Mesa (37’) ha donat ales als locals, que han empatat en el segon temps per mitjà de Carlos Fernández (59’) i Ivan Rodríguez (79’).

La Nou continua última amb 3 punts, i diumenge rebrà el Pla de Santa Maria (12h) per intentar allargar la ratxa d’imbatibilitat, i evidentment, buscar la primera victòria de la temporada.

EL CATLLAR ‘B’ CAU GOLEJAT

El filial del CE El Catllar ha perdut davant la UE Tancat per 0-4, i ha sigut incapaç de donar continuïtat a la gran victòria davant el Creixell en l’anterior jornada. Alejandro Lorenzo (23’) i Dani Escudero (31’) han establert el 0-2 al descans, i en el segon temps Jorge Mitrani (49’) i Escudero (89’) han rematat la feina.

Els grocs segueixen tretzens amb 11 punts, i dissabte visiten el líder, la UD San Salvador (17.45h).