11 de març del 2020
El CFS Torredembarra es desfà en el segon temps i cau golejat a la pista de l’Alcoletge (8-3)
El Roda de Berà s’imposa a la Pobla de Montornès en el derbi del Baix Gaià a Segona Catalana
La visita del CFS Torredembarra a la pista de l’Alcoletge s’ha saldat amb una dura derrota per 8 gols a 3. El partit ha estat marcat per la manca d’efectius que ha tornat a patir el conjunt del Baix Gaià, circumstància que l’ha afectat en excés en els darrers 15 minuts i que han deixat sense efecte els dos gols de José Arias i la diana d’Adrián, que havien igualat els tres avantatges del conjunt lleidetà.

La derrota deixa als torrencs en una situació molt delicada, 9ns amb 21 punts i amb només tres d’avantatge respecte a la zona de descens. Tot fa indicar que en la segona volta hauran de centrar els seus esforços en la permanència.

Per la seva part, el Catllar Atlètic ha aconseguit una victòria balsàmica –i obligada, davant un rival directe per mantenir la seva plaça a Primera Divisió com és el Riba-Roja d’Ebre per 7 a 3. Els catllarencs sempre han anat per davant en el marcador. El primer avantatge de 3 a 0 amb els gols de Bernabé Mesas, Eric Tomàs i Hakim El Bouziani ha estat cabdal per al triomf final.

Àlex i Daniel Serrano també han estat clau per sobreposar-se al 3 a 2, mentre que Lluís Dalmau i Mesas han assegurat el triomf en la recta final. L’equip que encara dirigeix Lluis Jové a l’espera de contractar un nou entrenador, surt del descens i se centra en els dos rivals que té per sobre.

A Segona Divisió, el derbi del Baix Gaià entre la Pobla de Montornès i el Roda de Berà s’ha saldat amb un triomf per als rodencs, que s’han imposat per 4 a 10. Eric Vaquero ha inaugurat el marcador per als visitants en el minut, i David Berber ha igualat en el 4’.

A partir d’aquí, el conjunt de Nano Bueno ha estat molt superior i ha arribat al descans amb un avantatge de l’1 a 6. A la represa, la Pobla ha intentat entrar en el partit, però la dobleta de Maximiliano i la diana d’Antonio Jesús González només han servit per maquillar l’electrònic. Sergio Cidoncha, Ian Aros i Eric Vaquero, en dues ocasions, han certificat la golejada.

El Roda ascendeix a la 7a plaça amb 21 punts, passant per davant del Playas Salou, mentre que la Pobla segueix 10a amb 15 unitats. El filial del Catllar Atlètic es manté cuer després de caure contra el Vinaixa per 5 a 2.