24 de febrer del 2020
El Torredembarra BC s’imposa al Valls i segueix sent candidat a tot (82-63)
Manuel Torres torna a ser el màxim anotador de l’equip amb 13 punts. El pròxim diumenge, duel clau pel lideratge davant el Teresianes
Els equips que pretenen aspirar al màxim necessiten reaccionar immediatament després d’una ensopegada, sobretot si són inesperades, i això és el que ha fet el Torredembarra BC davant el penúltim classificat, el CB Valls, en el duel d’aquest diumenge al Pavelló Sant Jordi.

Els torrencs afrontaven la cita amb la lliçó apresa per la decebedora derrota en el darrer compromís contra l’AB Vendrell, un altre equip de la part baixa de la classificació, com així ha reconegut el capità Marc Solé. El ritme elevat amb el qual ha jugat l’equip, ha estat clau.

Cal destacar, però, que en el primer quart s’han trobat amb un Valls disposat a donar la sorpresa com així reflecteix el mínim avantatge de dos punts (22-24) amb el qual han finalitzat els primers deu minuts.

En el segon quart, però, els locals han trepitjat l’accelerador imposant-se per 21 a 14, deixant un marcador de 45 a 36 en el temps de descans. Els de Carlos Molina han mantingut el seu avantatge en el tercer set (20-16), i en el quart han segellat el triomf amb un global de 18 a 10, que ha clos el marcador amb el 83 a 62.

Manuel Torres ha tornat a ser el màxim anotador de l’equip amb 13 punts, seguit per Marc Solé amb 12 punts, i David Martí i Nicolàs Moretti, ambdós amb 11 punts. Tots han deixat sense efecte els 18 punts del vallenc Francesc Climent.

La victòria permet al Torredembarra recuperar la 3a plaça en detriment de l’AE Claret, i se situa a dos punts del 2n classificat, la Selva, que compta amb un partit més. Per tant, els torrencs segueixen aspirant al màxim quan resten nou jornades pel final de la lliga regular. El pròxim diumenge visiten al líder, el Teresianes, en un duel clau per la primera posició del grup.