17 de febrer del 2020
El Cambrils Unió manté el malefici del Roda de Barà com a local (1-2)
Els rodencs arriben a l’aturada amb sis punts de marge respecte al descens i en quinze dies reben al Tortosa
L’Atlètic Roda de Barà segueix sent incapaç de guanyar davant la seva afició, i torna a deixar passar una oportunitat d’or per agafar distància amb les places de descens. El duel contra el Cambrils Unió, un dels rivals més directes en la lluita per la permanència, era una cita marcada en vermell en el seu calendari per intentar acabar amb el malefici que el persegueix des de l’inici de temporada quan juga com a local, però el resultat ha estat el de sempre.

Els cambrilencs s’han avançat ben aviat amb el gol de Josep Maria Gavaldà en el minut 2. El rodenc Iker Latre ha fet l’empat al quart d’hora de joc, però Samuel Garcia ha tornat a posar per davant als visitants dos minuts després amb l’1 a 2 que acabaria sent definitiu.

El Roda manté la 12a posició, però el Cambrils Unió ja ha igualat els 22 punts que té en el seu caseller. Afortunadament, l’empat de la Pobla de Mafumet B davant l’Atlètic Mora la Nova li permet gaudir d’un avantatge de sis unitats respecte al descens.

L’equip de Dani Sereno tornarà a jugar a casa quan es reprengui la competició en quinze dies. Ho farà davant el Tortosa, al qual va vèncer en el partit de la primera volta. El fet de jugar a casa, però, pot pesar més que la 3a plaça i la dinàmica positiva dels de la capital del Baix Ebre.