20 de gener del 2020
La Torre aconsegueix un triomf heroic davant la Joventut Bisbalenca (2-3)
La Riera cau a l’Arboç amb un gol en el temps afegit i es queda a 12 punts de la permanència
L’última jornada de la primera volta ens ha deixat resultat de tots els colors per als representants del Baix Gaià que militen al Grup 3 de Tercera Catalana. A l’empat del CE Altafulla cal afegit la derrota del CF La Riera davant l’Arboç (2-1) i a l’heroica victòria de la UD Torredembarra al feu de la Joventut Bisbalenca, tot i jugar l’últim quart d’hora amb inferioritat numèrica per l’expulsió de Guillermo Montserrat.

Abans de quedar-se amb deu jugador, l’equip de Sergio Andrés ha tingut temps d’aconseguir un avantatge de dos gols, gràcies a Marc Arauz (13’) i Guillermo Montserrat (31’), i de perdre-la amb la dobleta del bisbalenc Manuel Coronilla entre el 54’ i el 65’.

Poc després de l’empat, els blanc-i-blau han vist com Montserrat rebia la segona targeta groga. Tot i aquest contratemps, Carlos Guillermo Abularach els ha tornat a posar per davant fent el 2 a 3 definitiu. En declaracions a Altafulla Ràdio, Guillermo Montserrat ha destacat que “és una victòria d’equip” i que ratifica el bon moment pel qual travessa l’equip.

Per la seva part, la Riera ha patit una dolorosa derrota al camp de l’Arboç, on s’ha avançat amb el gol de José Ramón ‘Mochi’ en el 36’. Els rierencs han aguantat el resultat fins als últims 10 minuts, quan l’àrbitre ha concedit un penal als locals, que Arnau Moya ha aprofitat per batre a Eliott Mounoud. Ja en el temps afegit, Sergi Garcia ha culminat la remuntada fent el 2 a 1.

Pel que fa a la classificació, la Torre fa un pas important i se situa 9a amb 23 punts. Per contra, la Riera segueix última amb 6 punts i veu com la distància amb la permanència augmenta fins als 12 punts després del triomf del San Salvador a Sant Jaume. Per si no hi hagués prou, l’Atlètic Campclar també ha vençut al Calafell i ja té cinc unitats d’avantatge.