20 de gener del 2020
Els petits detalls tornen a condemnar al Catllar en el duel directe contra el Can Vidalet (2-1)
Els d’Àlex González clouen la primera volta a deu punts de la permanència i a set del play-out
El CE El Catllar ha clos la primera volta en el pitjor dels escenaris possibles. A la derrota al camp del Can Vidalet, un dels rivals més directes per la permanència, cal afegit la victòria del Mollerussa, que deixa als del Baix Gaià a deu punts del seu objectiu.

Després d’una primera part sense massa ocasions, els catllarencs han sortit més endollats en la segona per intentar posar-se per davant. La manca d’encert en les ocasions que han generat els ha privat d’aconseguir-ho, mentre que els locals sí que han estat efectius per avançar-se amb el gol de Juan Carlos Rivera en el 82’.

El gran problema pels visitants ha estat que dos minuts després han encaixat el segon, a càrrec de Thommy Stephano. Erik González ha retallat distàncies en el 89’, però no han tingut temps suficient per buscar el gol de l’empat.

Àlex González, entrenador del Catllar, ha lamentat que l’1 a 0 hagi arribat en una jugada aïllada. Ara, “és moment de fer balanç i mirar les coses que poden millorar” de cara a la segona volta per, com a mínim, seguir optant a la permanència.

La primera final pel Catllar tindrà lloc el pròxim diumenge, a les 16.00 h, al camp del Vistalegre en el primer partit de la segona volta.