18 de desembre del 2019
L’Escola de Ponent agreuja la situació del Catllar femení (2-5)
L’equip de Lluis Jové planta cara al nou líder del grup però acusa el mal inici de la segona part
El CFS El Catllar Atlètic femení ha sumat la segona derrota seguida, la tercera en els últims cinc partits, després de caure contra l’Escola de Ponent per 2 gols a 5. Cal remarcar que les catllarenques tenien davant al segon classificat, que amb el triomf al Pavelló d’Altafulla ha assaltat el lideratge del Grup 3 de la Primera Divisió Catalana.

L’entrenador del Catllar, Lluis Jové, ha reconegut que les visitants han dominat la primera part, mentre que a la segona les seves jugadores han reaccionat, tot i que sense l’encert d’altres ocasions.

L’equip del Segrià, que encadena cinc victòries seguides, s’ha avançat amb un gol matiner en el minut 2. Tot i això, el Catllar ha estat a l’altura de les circumstàncies i ha competit bé tota la primera part. Malauradament, en l’inici de la segona ha encaixat tres gols més que han encarrilat el duel.

Inés Luna ha estrenat el caseller de l’equip dirigit per Lluis Jové en el 36’. Les visitants han respost amb el cinquè gol, mentre que Ester Gamarra ha clos el marcador amb el 2 a 5 definitiu. La derrota allunyà les catllarenques a deu punts de la segona plaça i a dotze de la primera.
L’entrenador catllarenc ha explicat que modificarà diverses situacions durant l’aturada per les festes de Nadal amb l’objectiu de canviar la dinàmica de les últimes jornades.

El Catllar femení no tornarà a jugar fins al 2020, més concretament el diumenge 18 de gener, quan visitarà la pista del Pla d’Urgell.