18 de desembre del 2019
El Torredembarra deixa escapar la victòria a la pista del Torrefarrera (5-5)
Els torrencs acomiadaran el 2019 amb un duel cabdal per distanciar-se del descens contra el filial del Salou
La ratxa de victòries del CFS Torredembarra ha arribat al seu final en el duel de la 9a jornada de Divisió d’Honor a la pista del tercer classificat, el CFS Torrefarrera, d’on només ha pogut esgarrapar un empat tot i haver tingut un avantatge de 3 a 5 en l’inici de la segona part. El tècnic, Daniel Carrasco, fa una valoració molt positiva d’aquest resultat.

Abdelilah Arguig i Salvador Capdevila han evitat el triomf visitant amb els seus gols en el 29’ i 32’, respectivament. Anteriorment, els torrencs havien hagut d’igualar els dos avantatge dels locals gràcies a Abel Casanovas i Jeroni Rañé. David Inaga ha culminat la remuntada en el 19’, mentre que José Arias ha anotat dos gols entre el 22’ i el 23’. Entremig, el lleidatà Jonatan Galindo havia fet el 3 a 4.

Tot i l’empat, el Torredembarra ascendeix a la 6a plaça amb 13 punts, a tres punts del Torrefarrera, que manté la 3a plaça. Per contra, es queda a 7 i 8 punts de la primera i la segona posició que donen dret a pujar de categoria després de les victòries de l’Alforja i l’Alcoletge.

Els torrencs acomiadaran el 2019 amb un duel cabdal per distanciar-se del descens contra el filial del Salou CFS. Un triomf els permetria aprofitar el resultat entre l’Alforja i el quart classificat, el Vila-rodona. Daniel Carrasco espera un partit complicat, tot i l’equip salouenc estigui a la part baixa.

El partit tindrà lloc aquest diumenge, a les 12.30 h, al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra.