09 de desembre del 2019
El CFS Torredembarra guanya al Morell i avança en la Copa Tarragona (3-6)
Els torrencs queden exempts de jugar la 3a eliminatòria i passen directament als quarts de final
Les baixes no han estat cap obstacle perquè el CFS Torredembarra hagi superat la 2a ronda de la Copa Tarragona després d’assaltar la pista del CFS Morell en el partit disputat el passat dijous. Els torrencs han complert amb la seva condició de favorits i s’han imposat per 3 gols a 6.

Daniel Carrasco, entrenador de la Torre, ha reconegut que l’equip ha tingut dificultats per entrar en el partit, però gràcies a la seva major experiència han pogut complir l’objectiu.

Daniel Fabregat ha avançat als del Baix Gaià en el minut 4, però els locals han empatat quatre minuts després. Abel Casanovas i David Inaga han marcat dos gols entre el 17’ i el 18 per arribar al descans amb l’1 a 3.

El Morell ha empatat a la represa amb dos gols en el 26’, però la Torre no s’ha deixat sorprendre i ha assegurat l’accés a la següent eliminatòria amb el segon gol d’Inaga i la dobleta de Juan Fernando San Isidoro entre el 30’ i el 33’.

D’aquesta manera, els torrencs avancen directament als quarts de final perquè han estat un dels equips exempts de jugar la tercera eliminatòria ja que el nombre de participants és imparell. El seu pròxim objectiu és mantenir la bona dinàmica a la lliga en l’exigent compromís que tenen a la pista del Torrefarrera, tercer classificat, el dissabte 14 de desembre a les 17.30 h.