21 de novembre del 2019
Victòria incontestable del CEVOL Torredembarra davant el Barberà (3-0)
Els torrencs visiten aquest dissabte a l’AE Vòlei Manresa amb l’objectiu de seguir sumant a l’espera que el San Roque Batán ensopegui
El CEVOL Torredembarra va complir els pronòstics i va vèncer el CV Barberà, que ocupa el fanalet vermell de la Primera Divisió Masculina, per un clar i contundent 3 a 0 que li permet seguir a quatre punts d’un San Roque Batán que tampoc va fallar a la pista del Tren de Sóller (1-3).

Els torrencs van començar amb un 25 a 17 que reflectia la diferència entre ambdós equips, tot i que els visitants van anar de menys a més durant el partit. Tot i cedir el segon set per 25 a 22, en el tercer van estar a punt de forçar el quart portant als locals fins al límit. Finalment, aquests van fer claudicar al seu rival amb un marcador de 32 a 30.

L’equip de Christian Vives segueix segon amb 17 punts, i intentarà arribar als 20 en la visita d’aquest dissabte (16.45 h) a l’AE Vòlei Manresa. Els de la capital del Bages són 8ns amb 9 punts, una posició que esperen millorar protagonitzant la que seria una de les grans sorpreses del cap de setmana. El tècnic adverteix de la dificultat de la seva pista.