13 de novembre del 2019
El Torredembarra derrota l’Inter Pallaresos i celebra la primera victòria (2-4)
Els torrencs han hagut de capgirar el gol inicial dels locals en una segona part extraordinària
A la cinquena ha estat la vençuda. El CFS Torredembarra per fi ha aconseguit la primera victòria a Divisió d’Honor després d’assaltar el Municipal La Pineda de Vila-seca, feu on l’Inter Pallaresos juga els seus partits com a local, amb un marcador de 2 gols a 4.

Els torrencs han hagut de capgirar el gol inicial dels locals, que s’han avançat a un minut del descans. Jeroni Rañé (23’) i Juan Fernando San Isidoro (28’) han estat els encarregats de remuntar el partit, tot i que Raul Font ha tornat a posar les taules en el 31’. Un minut després, David Inaga ha fet el 2 a 3, mentre que San Isidoro ha assegurat el triomf quan faltaven cinc minuts pel final.

L’entrenador, Daniel Carrasco s’ha mostrat molt content per la victòria i ha destacat la personalitat del col·lectiu per superar els diferents obstacles que s’ha trobat, a part de les importants baixes que tenia.

El triomf fa que el Torredembarra abandoni la cua de la classificació i se situï 12è amb 3 punts. La permanència, però, la marca el Torrefarrera amb 6 unitats, una distància que intentarà reduir assolint la segona victòria davant el filial del Futsal Lleida en la sisena jornada. José Arias i Adrián Frutos seran dos reforços de luxe.

El partit es disputarà aquest dissabte, a les 18.30 h, al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra.