Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
07 de novembre del 2019
Junior A – CB Rapitenc, duel vibrant per la segona posició
El Pre-Infantil femení cercarà la segona victòria del curs davant la Salle Ploms Reus
El Bàsquet Baix Gaià torna a la normalitat després d’un cap de setmana atípic pel pont de l’1 de novembre en el qual només van jugar tres equips masculins. Un d’ells va ser el Junior A, que aquest cap de setmana disputarà el partit més interessant davant el CB Rapitenc en un duel on estarà en joc la segona posició del grup.

El partit es disputarà a les 10.45 h al Pavelló Sant Jordi, després que el Cadet A hagi rebut la Salle TGN (09.00 h) i que el Mini Masculí hagi començat el seu compromís a la pista del CB Alcanar.

La resta d’equips masculins jugaran diumenge. El primer serà el Cadet B, que a les 09.00 h rebrà el Bàsquet Teresianes en un compromís molt difícil. El Pre-Infantil B farà el mateix amb el CB Amposta a les 10.45 h, i el Pre-Infantil A amb el TGN Bàsquet a les 12.30 h. Entremig, a les 11.30 h, el Junior B visitarà el CB Valls.

Quant als equips femenins, el Pre-Infantil rebrà la Salle Ploms Reus el dissabte a les 09.15 h amb la voluntat d’aconseguir la segona victòria del curs. L’Infantil A compartirà pista amb les pre-infantils, tot i que en el seu cas ho tindrà més complicat davant el líder del seu grup, el Torreforta Negre.

Per la seva part, l’Infantil B visitarà al TGN Bàsquet, segon classificat, a les 12.45 h. En el torn de tarda, el Junior jugarà a la pista del Torreforta, que també lidera la categoria, a partir de les 19.00 h.

El Sub25 serà l’únic equip femení que jugarà en la sessió dominical. En el seu cas, ho farà contra el CB Constantí en un duel directe de la zona baixa, a partir de les 11.00 h.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat