Esports
Foto: CM Altafulla
07 de novembre del 2019
Àlex Martí representa el CM Altafulla en el Mundial de Windsurf Techno 293
El regatista altafullenc ha fet 21è en el grup plata i 91è en la classificació general
El Club Marítim Altafulla ha tornat a tenir presència en una gran competició. Aquesta vegada ha estat al Mundial de Windsurf Tecnho 293, que s’ha disputat del 26 d’octubre al 2 de novembre al Club Nàutic Puerto Sherry (Puerto de Santa María, Cadis), de la mà del jove regatista, Àlex Martí.

Martí ha participat en el grup plata de la categoria sub17, obtenint un 21è lloc molt meritori amb 343 punts, i 286 punts nets. En la classificació general, on també s’emmarquen els regatistes del grup or, ha fet 91è d’un total de 137 navegants.

Marc Collado, nou director tècnic del Club Marítim Altafulla, ha assegurat que l’Àlex “ha fet un paper espectacular” i que ha representat al poble i el club de la millor manera possible. Tanmateix, ha reconegut la passió que el regatista té pel windsurf i el club.

Collado fa poques setmanes que ocupa el càrrec de director tècnic, agafant el relleu d’Alejandro Villacorta. Tot i això, ja havia tingut relació amb el club quan era petit i afronta la nova etapa amb moltes ganes i amb la voluntat d’obrir el club als vilatans i vilatanes d’Altafulla.

Quant al Mundial de Windsurf Techno 293, l’israelià Tal Basik, s’ha proclamat campió del món després de pujar al primer esgraó del podi per davant dels seus compatriotes Adir Twill i Ido Pomerantz.
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat