Esports
Foto: SeFutbol
06 de novembre del 2019
La Selecció Espanyola s’imposa als Emirats Àrabs i al Japó en l’inici de la Copa Intercontinental
L’equip nacional es jugarà la classificació i el primer lloc aquest dijous en el duel decisiu contra Itàlia
Els torrencs Llorenç Gómez, Eduard Suárez, Adrián Frutos i José Arias han iniciat amb bon peu la fase de grups de la Copa Intercontinental. En la jornada inaugural han derrocat l’amfitrió a la tanda de penals després d’haver finalitzat el temps reglamentari amb un empat a dos.

Gómez i Suárez han estat dos dels protagonistes en la tanda de penals, convertint els seus llançaments. L’heroi, però, ha estat el porter Pablo López, que ha aturat dos penals. Gómez ha reconegut al canal de LaLigaSports, que ha estat un partit molt difícil pel rival i per les condicions del terreny de joc. El punt, diu, té un regust a victòria.

Quant al duel davant el Japó, el combinat nacional sí que ha pogut superar al seu rival en el temps reglamentari per un marcador de 3 a 2. Cal destacar les dues assistències de Llorenç Gómez en el segon i el tercer gol. D’aquesta manera, Espanya suma els 3 punts per registrar un total de 4 a la taula classificatòria del Grup A.

El triomf ha estat cabdal per arribar amb les opcions intactes d’assolir la primera posició a la tercera i última jornada contra Itàlia després d'haver assegurat la classificació a les semifinals. El duel europeu es disputarà aquest dijous a les 13.15 h.

Cal recordar que el primer i el segon de cada grup accedeixen a les semifinals, que es disputaran el divendres 8 de novembre. La gran final tindrà lloc el dissabte 9 a les 20.00 h.
Llorenç Gómez, jugador de la Selecció Espanyola
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla